New Security Dashboard fra Google

New Security Dashboard fra Google

Brukerne av Google Apps er nå velkommen til å bruke en ny sikkerhets dashbord lansert av selskapet. Dashbordet vil vise brukerne den siste aktiviteten fra sin konto på hver av enhetene de bruker. Dette vil hjelpe brukerne ta en handling i tilfelle de flekk noe mistenkelig.

Ifølge direktør for sikkerhet av Google for Work, den nytt dashbord for Devices & Aktivitet vil tilby en titt tilbake på aktiviteten på enheten for en periode på 4 uker eller 28 dager. Dashbordet vil gi omfattende informasjon om alle enheter som har vært aktive på kontoen for denne perioden, og alle enhetene som er inngått i. I tilfelle en mistenkelig aktivitet er flekket, deretter dashbordet lar brukeren ta umiddelbare skritt ved å sikre kontoen og endre passordet.

Den nye Google applikasjonen vil videre være til stor hjelp for de IT-spesialister som de vil være i stand til å se aktivitet på enheten, angi sikkerhetsinnstillingene på best mulig måte og med fjerne enheter i tilfelle de logger seg inn fra steder som er uvanlig for brukeren.

Den nye sikkerhetsdashbordet vil vise alle enheter som er logget inn på Google og vil være i stand til å identifisere den aktuelle enheten, så vel som det siste innlogging. Ved å klikke på noen av enhetene, vil brukeren kunne se listen over steder hvorav enheten ble brukt blant annet dato og tid. I tilfelle noen av de data som presenteres ikke svarer til den vanlige aktivitet, så brukeren vil kunne bruke trykke på Fjern-knappen, og dermed administrere kontotilgang.

En annen sikkerhetsalternativ vil bli tilbudt av sikkerhets veiviseren for regnskapet Google for Work. Jobben i veiviseren ville være å stave ut sikkerhetsfunksjonene og å tillate brukeren å konfigurere og aktivere dem. Brukerne vil være fri til å oppdatere sin kontaktinformasjon, å justere tillatelser knyttet til kontoen, så vel som å gjenvinne regnskapet. Veiviseren verktøy prioriterer administratorinnstillingene vedrørende sikkerhetsfunksjonene som sluttbrukerne har lov til å slå på. Hovedformålet med den nye Google-app er å gjøre brukerne oppmerksomme på sikkerhetsinnstillingene de gjelder, og til aktiviteten til sine enheter. Dette vil hjelpe selskapene holde informasjonen sikker.